Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı başörtüsü görmek

Rüyada sarı başörtüsü görmek

Rüyada sarı başörtüsü görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine, ters giden durumların düzeleceğine, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, ruhen rahatlığa erileceğine delalet eder.

Rüyada sarı başörtüsü gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişiler olsa dahi, siz, olayları daha da hararetlendirmemek için gayret göstermelisiniz.

Rüyada sarı başörtüsü görmek hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sarı başörtüsü takmak etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada yırtık başörtüsü görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, mutsuz olacağına, mirasa alamet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü düzeltmek güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, kişinin bundan zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtüsü açılmak yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtüsü takamamak yarınlara bakacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada başörtüsüz görmek girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtüsünü çıkartmak kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, ticaretinin gelişeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments