Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turuncu atlet görmek

Rüyada turuncu atlet görmek

Rüyada turuncu atlet görmek dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, sorunların elbirliği ile aşılacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, bir sebeple aynı hataları sürekli tekrarlayacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, sonradan da çok üzüleceğine ve pişman olacağına, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada turuncu atlet gördüyseniz:

  • Zaten kafanızda olayı şekillendirmiş bulunuyorsunuz.

Rüyada turuncu atlet görmek maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kazancın daha da arttırılacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil atlet giymek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına delalettir.

Rüyada temiz atlet giymek masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, zorlukların biteceğine, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, kendini toparlayamayacağına, donatacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz atlet külot görmek maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, iş için gurbete gidileceğine, yapılacak olan bir ortaklığın büyük bir ün getireceğine alamet eder.

Rüyada kendini atlet külot görmek kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini don atlet görmek güzel bir iş fırsatına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı atlet görmek ağız tadının ve keyfinin kaçacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına, sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada kırmızı atlet görmek hastalıkların sona ereceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, sorunlu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments