Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşunun bozulduğunu görmek

Rüyada turşunun bozulduğunu görmek

Rüyada turşunun bozulduğunu görmek işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, yeniden sulh ortamının sağlanacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turşunun bozulduğunu gördüyseniz:

  • Çok uzaklardaki bir telefonla gelen bir habere sevineceksiniz.

Rüyada turşunun bozulduğunu görmek büyük manevi zararlar yaşanacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına rivayet eder.

Rüyada gözlerin bozulduğunu görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızlığını bozulduğunu görmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada telefonun bozulduğunu görmek aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına,sorunların üstüste geleceğine, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada mezarın bozulduğunu görmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine tabir olunur.

Rüyada gözün bozulduğunu görmek diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, uğranacak büyük zararların ve ortaya çıkacak sorunların tahmin edilmesi ve bu durumun akıllı bir şekilde kontrol edilmesi için rüyayı gören kişinin yakın bir arkadaşından yardım ve destek alacağına inanılır.

Rüyada başkasının kızlık zarının bozulduğunu görmek her daim bereketli işler yapacağına, teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, kendine döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır makinesi bozulduğunu görmek Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments