Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinden su istemek

Rüyada eşinden su istemek

Rüyada eşinden su istemek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, güç ve kudret sahibi kimse haline geleceğine ve işinde göstereceği başarı sayesinde büyük bir itibar sahibi olacağına, yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinden su istemek gördüyseniz:

  • Yazmadığından emin olmanızda fayda var.

Rüyada eşinden su istemek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına tabir olunur.

Rüyada eşinden ayrılmak istemek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, değil elini harama uzatmak göz ucuyla dahi bakmayacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinden boşanmak istemek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinden boşanmayı istemek üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, maneviyatın da zenginleşeceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinden yardım istemek beklediği haberin gelmeyeceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına tabir olunur.

Rüyada eşinden para istemek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine rivayet eder.

Rüyada eşinden helallik istemek borçlarını ödeyeceğine, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine delalettir.

Rüyada eşinden kırmızı gül almak kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, rahat erileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments