Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu küpü görmek

Rüyada turşu küpü görmek

Rüyada turşu küpü görmek işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, dökülen alınterinin ileride fazlasıyla karşılığını bulacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, üzüleceğine, pişman olacağına inanılır.

Rüyada turşu küpü gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar veya dalgalı hareketler içinde olan kişilerle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada turşu küpü görmek hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada su dolu küp görmek büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına delalet eder.

Rüyada toz şeker ve küp şeker görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, maddi olarak çok rahat edeceğine, hayatını yoluna sokacağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına inanılır.

Rüyada küp şeker dağıtmak kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada küp görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın dolu küp bulmak geri planda kalacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, yüküne ortak olacağına alamet eder.

Rüyada küp şeker görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine, kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada su küpü görmek bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments