Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşu satın almak

Rüyada turşu satın almak

Rüyada turşu satın almak rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, bu ilişkinin çok iyi gideceğine, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, insanlarla hoşça vakit geçirileceğine, maddi ve manevi olarak zenginliğinin yerinde olacağına delalettir.

Rüyada turşu satın almak gördüyseniz:

  • Maddi başlıklı konularda güç mücadeleleri veya şov yapan kişilerle uğraşılar söz konusu olabilir.

Rüyada turşu satın almak iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük miktarda para kazanacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına delalet eder.

Rüyada pilav ve turşu görmek işlerine bereket geleceğine, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada turşu biber yemek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada turşu yıkamak birçok engelin aşılacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına inanılır.

Rüyada turşu biber görmek uğranılan zararın paylaşılacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada acur turşusu görmek büyük sorunlarla boğuşulacağına, geç de olsa arzu ettiği mutluluğu yakalayacağına, bunun kendisi için büyük şans olacağına, bu kişinin hayatına dâhil olması sayesinde artık tüm işlerinin daha rahat hallolacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının turşu yediğini görmek yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine yorulur.

Rüyada turşu biberi görmek maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments