Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turna sürüsü görmek

Rüyada turna sürüsü görmek

Rüyada turna sürüsü görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına işarettir.

Rüyada turna sürüsü gördüyseniz:

  • Bazı sırlarınız sizi sevmeyen kimselere taşınabilir.

Rüyada turna sürüsü görmek ikisinin de çok rahat edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, hep dua edeceğine işaret eder.

Rüyada turna görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, düzeninin bozulacağına yorulur.

Rüyada turna yakalamak eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, hayal edilen herşeye kavuşacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine işaret eder.

Rüyada turna kuşu görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine rivayet eder.

Rüyada turna balığı yakalamak maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada uçan turna görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir sürü cep telefonu görmek kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ekmeğe yağ sürüp yemek aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments