Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçan turna görmek

Rüyada uçan turna görmek

Rüyada uçan turna görmek kötü bir duruma düşüleceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, yeni işlere ve projelere gireceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, aydınlığa çıkılacağına, fikirlerinin can bulacağına, projelerinin tamamlanacağına ve istediği başarıyı elde edeceğine, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada uçan turna gördüyseniz:

  • Stres atmak için gittiğiniz yerlerde veya yapacağınız ziyaretlerde altından kalkabileceğinizden daha fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada uçan turna görmek yaralayacağına ve küstüreceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak kendisine bu komployu kişileri bulup hâkim karşısına çıkaracağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına yorulur.

Rüyada turna balığı yakalamak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Rüyada turna sürüsü görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, yardımcı olan herkese teşekkür edileceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine tabir olunur.

Rüyada turna görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, onlar tarafından çok sevileceğine, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına delalet eder.

Rüyada turna yakalamak onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, razı geleceğine, düşkün kimselerin yardımına koşacağına yorulur.

Rüyada turna kuşu görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına alamet eder.

Rüyada uçan eşek görmek Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, sorunların çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçup yere düşmek günah işleyeceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments