Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turna kuşu görmek

Rüyada turna kuşu görmek

Rüyada turna kuşu görmek sıkıntılarının ve sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına delalettir.

Rüyada turna kuşu gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı hareketleri akıl sınırlarını zorlayabilir.

Rüyada turna kuşu görmek tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada turna görmek bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uçan turna görmek ağız tadının yerine geleceğine, arkadaşları, dostları, akrabaları, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine işaret eder.

Rüyada turna balığı yakalamak uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet eder.

Rüyada turna yakalamak kötü olayların meydana geleceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada turna sürüsü görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, ancak gireceği yolun da çetin olacağına, değer verilen bir aile dostunun tavsiyesi ile bir yola çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşlar görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına tabir olunur.

Rüyada yavru kuşu beslemek maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments