Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turna balığı yakalamak

Rüyada turna balığı yakalamak

Rüyada turna balığı yakalamak konfor ve lüks içinde yaşayacağına, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, atılan adımların getirisinin çok büyük olacağına, çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada turna balığı yakalamak gördüyseniz:

  • Politik davranmalısınız.

Rüyada turna balığı yakalamak mal varlığında kayıplar yaşayacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine yorulur.

Rüyada turna yakalamak rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada turna sürüsü görmek elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına yorulur.

Rüyada turna kuşu görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada turna görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada uçan turna görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada denizin içinde balık yakalamak elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yılan balığı yakalamak yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, sıkıntıların bir anda biteceğine, düşman olduklarının anlaşılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments