Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turkuaz ayakkabı görmek

Rüyada turkuaz ayakkabı görmek

Rüyada turkuaz ayakkabı görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, insanlara yol göstereceğine ve sahip olduğu maddi imkânları hayır işlerinde kullanacak kadar yüce gönüllü biri olma mutluluğunu ve şerefini yaşayacağına işaret eder.

Rüyada turkuaz ayakkabı gördüyseniz:

  • Olumlu tepkiler alırsanız, sizi kimse tutamayacağa benziyor.

Rüyada turkuaz ayakkabı görmek yaklaşan güzel günlere, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına delalettir.

Rüyada turkuaz görmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yaptığı hatalardan dolayı çektiği üzüntüye ve kırdığı kalpleri kazanmak için çabalayacağına inanılır.

Rüyada turkuaz yüzük görmek kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine yorulur.

Rüyada turkuaz deniz görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, para kazanmaya, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada turkuaz kolye görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, yürek yakan biri haline geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada turkuaz gömlek görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, başarıya giden yolların önünde bazı engeller olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turkuaz mavisi elbise giymek destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada turkuaz taş görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments