Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turkuaz yüzük görmek

Rüyada turkuaz yüzük görmek

Rüyada turkuaz yüzük görmek onlarla her geçen gün daha bir kenetleneceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, onurlu bir yaşam süreceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, onunla ağız tadını, muhabbeti, uyumu, anlayışı, karşılıklı duygu ve düşünceleri yakalayacağına delalet etmektedir.

Rüyada turkuaz yüzük gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike çok büyük konuşma eğilimlerinizdir.

Rüyada turkuaz yüzük görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, kendisinin aleyhinde veya arkasından işler çeviren kişileri tek tek tespit ederek gerekeni yapacağına, karşısına büyük ve eşsiz kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada turkuaz taşlı yüzük görmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, artık neşeli ve eğlenceli bir hayat istediğine ve bu yüzden hayatı ile ilgili çok büyük atılımlar yapacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada turkuaz ayakkabı görmek buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada turkuaz gömlek görmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, büyük emekler vereceğine işarettir.

Rüyada turkuaz mavisi deniz görmek hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada turkuaz mavisi elbise giymek rüyayı gören kişinin kendi işine sahip olacağına, kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turkuaz görmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine alamet eder.

Rüyada turkuaz renk görmek yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments