Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turkuaz görmek

Rüyada turkuaz görmek

Rüyada turkuaz görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, çok büyük üzüntü yaşayacağına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerine yeni işler katacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada turkuaz gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkileriniz tehlikeli sularda seyrediyor.

Rüyada turkuaz renk görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, sermayesinin boşa gideceğine inanılır.

Rüyada turkuaz taşlı yüzük görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine yorulur.

Rüyada turkuaz taş görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, çok hayırlı işlere gireceğine bu sayede büyük miktarda para kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada turkuaz görmek bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada turkuaz mavisi elbise giymek gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, kazanılan paranın yeni bir ev almak ya da iş kurmak için kullanılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turkuaz kolye görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada turkuaz gömlek görmek pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına ancak yaptığı hiçbir hamlenin gerektiği gibi bir şekilde etki etmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada turkuaz taşı görmek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments