Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turkuaz taş görmek

Rüyada turkuaz taş görmek

Rüyada turkuaz taş görmek sağlık sorunlarını kısa zamanda aşacağına, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine, kötü halden iyi hale geçeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, sürekli dalgınlık veya unutkanlık gibi durumlar yaşanması yüzünden ikaz alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turkuaz taş gördüyseniz:

  • Kendinizi duygusal gerilim içinde hissedebilirsiniz.

Rüyada turkuaz taşı görmek alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına işaret eder.

Rüyada turkuaz taşlı yüzük görmek sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turkuaz taş görmek belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına alamet eder.

Rüyada turkuaz deniz görmek olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, hatta bir tutukluluğun da söz konusu olabileceğine alamet eder.

Rüyada turkuaz mavisi elbise giymek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, çok büyük bir sevgi ve azimle ibadetlere devam edileceğine işaret eder.

Rüyada turkuaz kolye görmek işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, iyi yürekli, kendisine güvenilebilecek dosta, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Rüyada turkuaz ayakkabı görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük deneyimler kazanılacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada turkuaz mavisi deniz görmek eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments