Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turkuaz kolye görmek

Rüyada turkuaz kolye görmek

Rüyada turkuaz kolye görmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, geniş geniş yaşayacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada turkuaz kolye gördüyseniz:

  • Gereken ilgiyi göstermeniz iş, aşk ya da sosyal yaşamınızdaki sizin için önemli konuları yeniden düzenleyerek sizin için daha yararlı hale getirmenizi sağlayabilir.

Rüyada turkuaz kolye görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada turkuaz görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada turkuaz renk görmek maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada turkuaz taş görmek neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada turkuaz yüzük görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada turkuaz gömlek görmek işlerin düzene gireceğine, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, yaşayacağı olaylardan ötürü çok zorluk çekeceğine delalet eder.

Rüyada turkuaz taşlı yüzük görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine ve ortak olarak gireceği bir işten türlü sorunlar yaşayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada turkuaz deniz görmek olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, sıkıntılı olduğu bir dönemi atlatacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments