Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbeye gidememek

Rüyada türbeye gidememek

Rüyada türbeye gidememek daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine ve kendisini baştan aşağı yenileyerek herkesin takdirini toplayıp büyük beğeni kazanacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine tabir olunur.

Rüyada türbeye gidememek gördüyseniz:

  • Yanlız aceleciliğiniz devam ediyor.

Rüyada türbeye gitmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil türbeye gitmek daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine delalet eder.

Rüyada mevlanaunın türbesine gitmek aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, dertlerin artacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, sıkıntıdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada türbeye gidememek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada türbelere gitmek eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine alamet eder.

Rüyada mevlana türbesine gitmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine delalet eder.

Rüyada evliya türbesine gitmek acı veren durumların vuku bulacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada türbe ziyaretine gitmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments