Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevlanaunın türbesine gitmek

Rüyada mevlanaunın türbesine gitmek

Rüyada mevlanaunın türbesine gitmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, kısmetlerin azalacağına, keyifli günler geçireceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, az çalışarak çok gezeceğine delalettir.

Rüyada mevlanaunın türbesine gitmek gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle bazı sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Rüyada mevlana türbesine gitmek bundan hayır göreceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevlanaunın türbesine gitmek kazancın az da olsa yitirileceğine, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine işaret eder.

Rüyada mevlanaunın türbesini görmek Allah’ın lütuflarını bulacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mevlana türbesi görmek fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada mevlana türbesinde dua etmek alışveriş yapacağına, hayatının rast gitmeye başlayacağına, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada mevlana türbesini ziyaret etmek mümkün olduğunca mutlu olmak için uğraşacağına, ağız tadının, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mevlana türbesini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına rivayet eder.

Rüyada mevlana hazretlerinin türbesini görmek elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments