Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbelere gitmek

Rüyada türbelere gitmek

Rüyada türbelere gitmek kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, yaptığı işlerin ve ortaya koyduğu çalışmaların daha büyük başarı elde etmesi sayesinde günden güne kazancının ve başarılarının artacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbelere gitmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, aşk hayatınızda veya finansal başlıklı konularda risk alma ya da maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Rüyada türbeye gidememek işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, gelecekle ilgili isabetli kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türbeye gideceğini görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir türbeye gitmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, kariyerinde atılım yapacağına bu sayede hedeflerine ulaşacağına ve hayallerini gerçekleştireceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbelere gitmek bir sebeple büyük bir sağlık sorununun başgöstereceğine ve sevilen kişilerle yolların ayrılacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil türbeye gitmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine işaret eder.

Rüyada türbe ziyaretine gitmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evliya türbesine gitmek ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına delalet eder.

Rüyada türbeye gitmek hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments