Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mevlana türbesine gitmek

Rüyada mevlana türbesine gitmek

Rüyada mevlana türbesine gitmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine yorulur.

Rüyada mevlana türbesine gitmek gördüyseniz:

  • Bazı olayların çözülmesini ta da işlerin halledilmesini istiyorsanız, tartışmak veya iğneleyici laflar kullanmak yerine, daha yapıcı olmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada mevlanaunın türbesine gitmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, hidayete erip huzuru bulacağına işarettir.

Rüyada mevlana türbesine gitmek kazancının hiç azalmayacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işarettir.

Rüyada mevlanaunın türbesini görmek sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada mevlana türbesinde dua etmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mevlana türbesi görmek feraha ermeye, büyük problemler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine işarettir.

Rüyada mevlana hazretlerinin türbesini görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine yorulur.

Rüyada mevlana türbesini görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada mevlana türbesini ziyaret etmek herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments