Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe ziyaretine gitmek

Rüyada türbe ziyaretine gitmek

Rüyada türbe ziyaretine gitmek ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, alışkanlıklarını değiştirmek zorunda kalacağı gibi, konforundan da ödün vereceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada türbe ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri veya katkıları aklınızı başınızdan almasa bile, sizi yavaşlatmadığı sürece kulak verilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada türbe ziyaretine gitmek Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek kazancının ve rahatlığının daim olacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbeleri ziyaret etmek sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, hedeflerini tutturamayacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türbeyi ziyaret görmek sevdiği bir kişi ile gireceği bir işte çok sıkıntı çekeceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada ziyaret türbe görmek çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kötü günlerin biteceğine, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada mevlana türbesini ziyaret etmek isteklerine kulak vereceğine, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, maddi durumunu düzelterek hemen işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Rüyada türbe ziyareti yapmak daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına işaret eder.

Rüyada türbeyi ziyaret ettiğini görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, yüksek mevkilere getirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments