Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede bulunmak

Rüyada türbede bulunmak

Rüyada türbede bulunmak refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada türbede bulunmak gördüyseniz:

  • Siz bir Kadınsanız durum daha farklıdır.

Rüyada türbe ziyaretinde bulunmak çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, kişinin dünya malına ehemmiyet göstermek yerine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada türbede bulunmak verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, özel hayatında sessizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada münasebette bulunmak sevilen bir kişi olunacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada kütüphanede bulunmak çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada güzel bir evde bulunmak rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, kendi çıkarları uğruna sevdiği bir arkadaşı hakkında yalanlar söyleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tavsiyede bulunmak hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yabancı bir ülkede bulunmak sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğün bulunmak yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, yeni mekânlara gireceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments