Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede görmek

Rüyada türbede görmek

Rüyada türbede görmek mal ve para kazanılacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına, gelirini ve rızkını kaybedeceğine, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, bahtın açık olmasına inanılır.

Rüyada türbede gördüyseniz:

  • Bir süredir, çevrenizdeki bazı kişilerin fikir veya eylemleri aslında bir istikrar içeriyor veya söylediklerinde gerçeklik payı olabilir.

Rüyada telli baba türbesi görmek ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, çözülmeyen bir mal davası nedeniyle mahkemeye taşınacağına işaret etmektedir.

Rüyada türbeye mum yakmak kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına rivayet eder.

Rüyada telli baba türbesini görmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, hayallere kavuşulacağına, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada türbe yapmak hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, rakiplerine yenileceğine tabir olunur.

Rüyada türbe bulmak düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbe ismi duymak elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına ve rahat edileceğine, huzurlu günlerin yakında olduğuna ve huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada türbede evliya görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına işarettir.

Rüyada türbede yemek yemek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına, dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments