Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokman hekimi görmek

Rüyada lokman hekimi görmek

Rüyada lokman hekimi görmek haklılığının anlaşılacağına, son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, imkânların günden güne azalacağına, yardıma muhtaç olan herkese yardım edeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine işarettir.

Rüyada lokman hekimi gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kimseler içinde en sağlıklı olarak siz karar verebilirsiniz.

Rüyada lokman hekimi görmek zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada lokman hekim görmek geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine, nasibin bollaşacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş hekimi olmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş hekimliği kazanmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, ağız tadının kaçacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada aile hekimini görmek görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, ağız tadı ile yaşanacağına delalettir.

Rüyada diş hekimine gitmek ne yapacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, hayırlı kapılar açılacağına tabir olunur.

Rüyada diş hekimi görmek geçiminin de çok daha kolay hale geleceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hekim görmek sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments