Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbede gezmek

Rüyada türbede gezmek

Rüyada türbede gezmek sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, iyi şeyler yaşayacağına, kendisini her zaman ayrıcalıklı ve özel kimse olarak hissedeceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, büyük başarılar kazanılacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine tabir olunur.

Rüyada türbede gezmek gördüyseniz:

  • Tavırlarınızı buna göre belirlemenizde fayda var.

Rüyada türbede gezmek ruhunu güzelleştireceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada türbeleri gezmek mutlu ve sağlıklı olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, ruhen rahatlığa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbe gezmek daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, sadece bu dünya için bir şeyler yapmakla kalmayacağına işarettir.

Rüyada türbe öpmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, eğer hali hazırda böyle bir şey zaten varsa bunun sonucunun rüya sahibini sevindirecek şekilde olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada bir türbeye gitmek kişinin maddi olarak kayba uğrayacağına, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına, bol kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada türbede ağlamak uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada türbe yakmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağı bazı zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada türbede dua etmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, başarılarının artacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, çarelere kavuşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments