Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir türbeye gitmek

Rüyada bir türbeye gitmek

Rüyada bir türbeye gitmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, makamının ve ününün artacağına, farklı kişilerle tanışacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir türbeye gitmek gördüyseniz:

  • Fikir ayrılıklarının oluşturacağı çatışmaları fazla büyütmemeniz gerekiyor.

Rüyada mevlana türbesine gitmek maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına inanılır.

Rüyada yeşil türbeye gitmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, kişinin işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada türbelere gitmek borç içinde bir yaşam süreceğine, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, en yukarılara çıkacağına delalet eder.

Rüyada bir türbeye gitmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada türbeye gideceğini görmek bol nimete kavuşulacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına delalettir.

Rüyada türbeye gitmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kısmetlerin çoğalacağına, merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret eder.

Rüyada mevlanaunın türbesine gitmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, bilinçli şekilde hareket etmeye gayret göstereceğine, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliya türbesine gitmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments