Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe yakmak

Rüyada türbe yakmak

Rüyada türbe yakmak rızkın daim ve hayırlı olacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine delalet eder.

Rüyada türbe yakmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz ya da önemsediniz kişilere belli sözler verebilir, sınırları zorlayabilirsiniz.

Rüyada türbede mum yakmak yüksek makamlara geleceğine, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Rüyada türbeye mum yakmak işsizin iş bulacağına, en zor zamanda yalnız kalacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada türbe yakmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil örtülü türbe görmek yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, sevdiği kişilerin yardımı ve destekleri sayesinde kendisini çok hayırlı ve güzel işlerin içinde bulacağına inanılır.

Rüyada türbede olmak dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına yorulur.

Rüyada türbede mum görmek işinde uzmanlaşacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada türbe öpmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve çok büyük miktarda paraya ve mala sahip olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sahabe türbesi görmek yollarını ayıracağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, koltuğunun yükseleceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments