Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe öpmek

Rüyada türbe öpmek

Rüyada türbe öpmek eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına, emeği ile hak ederek sahip olduklarının da keyfini süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada türbe öpmek gördüyseniz:

  • Kazanacağınız tecrübeler yaşam tarzınızda değişiklik yapmanıza yardım edecek fikirler edinmenizi sağlayabilir.

Rüyada türbe öpmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada iki tane türbe görmek elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, düşmanını alt edeceğine delalettir.

Rüyada türbeden kaçmak hasret çekenlerin buluşacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına delalet etmektedir.

Rüyada mevlana hazretlerinin türbesini görmek bunun da geleceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, çevresindekilerle arasının açılacağına rivayet eder.

Rüyada türbenin canlandığını görmek maddi olarak büyük getirisi olacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, beklentilerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada türbenin yıkıldığını görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına işarettir.

Rüyada türbeye basmak bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, girdiği her işte büyük adımlar atacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına rivayet eder.

Rüyada türbeden para çalmak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, gönül yaralarının iyileşeceği alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments