Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe gezmek

Rüyada türbe gezmek

Rüyada türbe gezmek kendisine kızacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, uğradığı zararın yakın bir zamanda telafi edileceğine, ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada türbe gezmek gördüyseniz:

  • İleride elde edeceğiniz başarıların hayallerini kuruyorsunuz.

Rüyada türbe gezmek iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, amacına ulaşacağına yorulur.

Rüyada türbede gezmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine inanılır.

Rüyada türbeleri gezmek yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada türbe öpmek sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına işarettir.

Rüyada türbeye el sürmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kendi bildiğini okuyacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına rivayet eder.

Rüyada zat türbesi görmek bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, hayırlı işlerde yer alacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine işaret eder.

Rüyada bebek türbesi görmek uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada türbede fatiha okumak sıkıntılarını bir köşeye atacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments