Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe ziyaretinde bulunmak

Rüyada türbe ziyaretinde bulunmak

Rüyada türbe ziyaretinde bulunmak sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine tabir olunur.

Rüyada türbe ziyaretinde bulunmak gördüyseniz:

  • Sizi destekleyen ya da türlü jestleri olabilecek kişiler söz konusu olabilir, iletişime geçmenizde fayda var.

Rüyada türbe ziyaretinde bulunmak kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, akıl vereceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada hasta ziyaretinde bulunmak iş hayatında sorun yaşanacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna alamet etmektedir.

Rüyada türbe ziyareti yapmak kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına rivayet eder.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına işaret eder.

Rüyada türbeleri ziyaret etmek büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, bazı konularda konuşulacağına işarettir.

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu rüya sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ziyaret türbe görmek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Rüyada türbeyi ziyaret görmek kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments