Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta ziyaretinde bulunmak

Rüyada hasta ziyaretinde bulunmak

Rüyada hasta ziyaretinde bulunmak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada hasta ziyaretinde bulunmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır bekleyen durumlara düzenleme getirmelisiniz.

Rüyada hasta ziyaretinde bulunmak sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine işaret eder.

Rüyada türbe ziyaretinde bulunmak ayrılanların kavuşacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada hastaya ziyarete gitmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına yorulur.

Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine alamet eder.

Rüyada bir hastayı ziyaret etmek hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, sorunların birbiri ardına geleceğine, dertlerin artacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulur.

Rüyada hasta birini ziyaret etmek ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaret etmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments