Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyaret türbe görmek

Rüyada ziyaret türbe görmek

Rüyada ziyaret türbe görmek işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, gözyaşı döküleceğine, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, çok başarılı ve mutlu bir insan olacağına, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada ziyaret türbe gördüyseniz:

  • Ay size karşı cins ilişkilerinde şans veriyor.

Rüyada türbe ziyaretine gitmek kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada türbeleri ziyaret etmek sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mevlana türbesini ziyaret etmek aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, zengin bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada türbe ziyaretinde bulunmak şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine, ele geçen fırsatların heba edileceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına inanılır.

Rüyada türbeyi ziyaret görmek sağ salim yolculuğunu bitireceğine, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, kazanılan paranın ve başarının eş, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına ve rahata erileceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada türbe ziyareti yapmak düşmanlarını bile affedeceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine inanılır.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments