Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada türbe ziyareti yapmak

Rüyada türbe ziyareti yapmak

Rüyada türbe ziyareti yapmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına, aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, sorunların büyük darbeler vuracağına işaret eder.

Rüyada türbe ziyareti yapmak gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük olan kişiler ile olan ilişkilerinizde gerek maddi gerekse manevi açıdan destek alabilirsiniz.

Rüyada türbe ziyareti yapmak huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mevlana türbesini ziyaret etmek arzularınızın gerçekleşeceğine, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada türbeyi ziyaret etmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine alamet eder.

Rüyada türbeyi ziyaret görmek aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına delalet eder.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işaret eder.

Rüyada ziyaret türbe görmek iyi kısmetleri olacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada evliya türbesi ziyaret etmek maddi gücünün yerine geleceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına işarettir.

Rüyada türbeleri ziyaret etmek aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments