Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül ve perde görmek

Rüyada tül ve perde görmek

Rüyada tül ve perde görmek kurulu düzenin bozulacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, verimliliğinin artacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, şöhret elde edeceğine, işlerin hayırlı kapılar açacağına, geleceği için de kendisine cesaret vereceğine, muradın olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tül ve perde gördüyseniz:

  • Bazı engeller olsa da, ardından olaylar istenen şekli alabilir.

Rüyada beyaz tül perde görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, bunları en doğru şekilde kullanacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde takmak başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, günü birlik kazanç elde edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına işaret eder.

Rüyada tül beyaz perde görmek zafer elde edileceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı tül perde görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada siyah tül perde görmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kazancını birkaç kat arttıracağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada tül perde dikmek yalnız hissetmeye, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada tül perde çekmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada beyaz tül perdeler görmek zinde kalacağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments