Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tül beyaz perde görmek

Rüyada tül beyaz perde görmek

Rüyada tül beyaz perde görmek kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, ün sahibi birisi olunacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tül beyaz perde gördüyseniz:

  • Ek sorumluluk veya görevler söz konusu olabilir.

Rüyada beyaz tül perde asmak kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde takmak epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz tül perde yıkamak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, kimden akıl soracağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada beyaz tül perdeler görmek birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tül beyaz perde görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz tül perde görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına işarettir.

Rüyada beyaz tül perdenin yırtıldığını görmek zafer elde edeceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına işarettir.

Rüyada beyaz tül perde almak sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments