Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüfekle nişan almak

Rüyada tüfekle nişan almak

Rüyada tüfekle nişan almak rüya sahibinin işlerinin açılacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada tüfekle nişan almak gördüyseniz:

  • Yersiz endişelerden kurtulmanızda fayda var.

Rüyada tüfekle nişan almak umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalet eder.

Rüyada av tüfeği görmek kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yaşamdan istediklerini alacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına alamet eder.

Rüyada düşmana tüfekle ateş etmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada makineli tüfekle ateş etmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına alamet eder.

Rüyada sırtından tüfekle vurulduğunu görmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, çok büyük ve hayırlı olayların yaşanacağına, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine, zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine işaret eder.

Rüyada birinin tüfekle ateş ettiğini görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine, hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına rüya sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek onlardan medet umacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, aile işlerinin başına geçeceğine delalettir.

Rüyada tüfekle ateş etmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments