Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makineli tüfekle ateş etmek

Rüyada makineli tüfekle ateş etmek

Rüyada makineli tüfekle ateş etmek kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, prestij kazanılacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada makineli tüfekle ateş etmek gördüyseniz:

  • Belli bağlantılarınız ya da size bağlı iş veya kişiler yıpratıcı olmaya başlayabilir.

Rüyada makineli tüfekle ateş etmek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına, bu sayede her anlamda güçleneceğine, kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine delalet eder.

Rüyada düşmana tüfekle ateş etmek yatırımlarının kar getireceğine, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, rahat yüzü göreceğine yorulur.

Rüyada av tüfeğiyle ateş etmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada tüfekle havaya ateş etmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, hileye, fesada bulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada tüfekle ateş etmek maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada pompalı tüfekle ateş etmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yardım isteyen insanlara çok büyük yardımlarda bulunacağına yorulur.

Rüyada birinin tüfekle ateş ettiğini görmek haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek anne babaya müjde verileceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, zorluğa ve darlığa düşeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments