Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmana tüfekle ateş etmek

Rüyada düşmana tüfekle ateş etmek

Rüyada düşmana tüfekle ateş etmek iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, kendi işini kuracağına, maddi olarak çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada düşmana tüfekle ateş etmek gördüyseniz:

  • Karara varmanız veya seçim yapmanız gereken konularda en yararlı alternatifi bulmanızı sağlayacak bilgiler beklenmedik şekilde elinize geçebilir ya da alışılmadık türde bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada düşmana tüfekle ateş etmek çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bu iş sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına işaret eder.

Rüyada makinalı tüfekle ateş etmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada tüfekle ateş etmek zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, borcunun çok olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek günlerini hastanede geçireceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin tüfekle ateş ettiğini görmek sağlıkla ilgili gelişmelere, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, gözyaşının kuruyacağına işaret eder.

Rüyada pompalı tüfekle ateş etmek evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada tüfekle havaya ateş etmek kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına işaret etmektedir.

Rüyada av tüfeğiyle ateş etmek evde dinlenmek zorunda olacağına, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments