Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tüfekle ateş etmek

Rüyada tüfekle ateş etmek

Rüyada tüfekle ateş etmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, çektiği zorlukların biteceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine yorulur.

Rüyada tüfekle ateş etmek gördüyseniz:

  • Size çok cazip görünen davetleri kabul etmelisiniz.

Rüyada makinalı tüfekle ateş etmek bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada makineli tüfekle ateş etmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine rivayet eder.

Rüyada av tüfeğiyle ateş etmek hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok büyük mutluluklar duyulacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tüfekle ateş etmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine, kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine işaret eder.

Rüyada düşmana tüfekle ateş etmek gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada tüfekle havaya ateş etmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, kısmetli kapıların açılacağına, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, maddi anlamda refahının yerinde olacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments