Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada makinalı tüfekle ateş etmek

Rüyada makinalı tüfekle ateş etmek

Rüyada makinalı tüfekle ateş etmek gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, zaman zaman bu işyerinde verilen hizmetle ilgili olarak seminerlere gidileceğine, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada makinalı tüfekle ateş etmek gördüyseniz:

  • Aslında ilginizi çekmemesine ya da istememenize rağmen, bazı koşulları kabul edebilir, bazı girişimlerde bulunabilir, bazı konularda gönüllü hizmet verebilir ya da karşınızdaki kişileri kıramayabilirsiniz.

Rüyada makinalı tüfekle ateş etmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına işarettir.

Rüyada birinin tüfekle ateş ettiğini görmek rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işarettir.

Rüyada dürbünlü tüfekle ateş etmek malının ve kazancının tam olacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pompalı tüfekle ateş etmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına inanılır.

Rüyada tüfekle ateş etmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, işinde verimsiz olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada tüfekle havaya ateş etmek keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına ve zorluklar karşısında kendisine inancını tazeleyerek mücadele vermeye devam edeceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının tüfekle ateş ettiğini görmek belki de hiç görmediği bir kişi tarafından büyük zarara ve ziyana uğratılacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, moral bulacağına delalet eder.

Rüyada av tüfeğiyle ateş etmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments