Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tsunami altında kalmak

Rüyada tsunami altında kalmak

Rüyada tsunami altında kalmak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, çözüm yolları bulamayacağına, yurtdışına gidileceğine, elin bollaşacağına yorulur.

Rüyada tsunami altında kalmak gördüyseniz:

  • Olaylar aslında göründüğü gibi olmayabilir, karışıklıklar söz konusu olabilir, hiçbir şey net olmayabilir ya da gerçekçilikten çok uzak olabilir.

Rüyada tsunami altında kalmak insanlar tarafından takdir edileceğine, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde tsunami görmek zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine, huzurlu günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada deniz tsunami görmek rahatının ve sağlığının bozulacağına, kazancının düşeceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sağlıklı bir kişi olmaya işarettir.

Rüyada tsunamiden kurtulmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına inanılır.

Rüyada deprem tsunami görmek aile içinde barışın, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada tsunami görmek kırılan bir kalbin tamir edileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada hortum tsunami görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına inanılır.

Rüyada tsunami dalgası görmek sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments