Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trenin üstüne geldiğini görmek

Rüyada trenin üstüne geldiğini görmek

Rüyada trenin üstüne geldiğini görmek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına ve daha büyük sıkıntılara gireceğine, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, hasta ise şifa bulacağına, işlerin iyiye gideceğine, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına yorulmaktadır.

Rüyada trenin üstüne geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sözde desteklerinden haz almayabilir veya hain plan kokusu alabilirsiniz.

Rüyada trenin üstüne geldiğini görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada trenin üstüne binmek sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada trenin üstüne çıkmak isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine, hedeflerine ulaşacağına, güzel ve tatmin edici bir ilişkiye başlayacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne kuma geldiğini görmek suç işleyeceğine, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada farenin üstüne geldiğini görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına inanılır.

Rüyada örümceğin üstüne geldiğini görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, feraha ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dalgasının üstüne geldiğini görmek ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, hayata küseceğine, kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizin üstüne geldiğini görmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments