Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının mezarında dua etmek

Rüyada babasının mezarında dua etmek

Rüyada babasının mezarında dua etmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, ailesini de mutlu edeceğine, kalbini kıracağına, geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada babasının mezarında dua etmek gördüyseniz:

  • Yeni şeyler öğrenmeniz seçtiğiniz alanlarda ilerlemenize faydalı olabilir.

Rüyada babasının mezarında dua etmek işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada babanın mezarında dua etmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sevgi ve barış ortamına kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın başında dua okumak ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir mezarda dua etmek güzel, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevdikleri ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına inanılır.

Rüyada gece mezarlıkta dua etmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada kendi mezarı başında dua etmek uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, insanlar arasında iyi anılır olacağına, iftiraya uğrayacağına işarettir.

Rüyada mezarlara dua okumak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, malının ve kazancının tam olacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta dua okumak aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments