Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi mezarı başında dua etmek

Rüyada kendi mezarı başında dua etmek

Rüyada kendi mezarı başında dua etmek adının ve şanının yürüyeceğine, malının, parasının ve makamının artacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, hayırsız bir kişinin sebep olduğu sıkıntıya çözüm olacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine ve yollarına hayırlı kısmetlerin çıkacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kendi mezarı başında dua etmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda da olumlu gelişmeler var.

Rüyada mezarın başında dua etmek evlat sahibi olacağına, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine işarettir.

Rüyada mezarlık başında dua etmek arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, yaşanan memnuniyetsizliğin bir süre daha devam edeceğine ve bu süreç içinde iletişimde sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada mezarın başında dua okumak uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, işlerini yoluna sokacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına rivayet eder.

Rüyada mezar başında dua okumak hem mal ve para kaybedeceğine, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, aydınlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar başında dua etmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, büyük bir karar verileceğine inanılır.

Rüyada kendi mezarı başında dua etmek yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına, bazen umutlarını yitireceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kurana başlama duasını okumak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bunun tam aksine zenginliğinin her geçen gün artacağına, ettiği zararları telafi edeceğine inanılır.

Rüyada kabir başında dua etmek iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, layık olduklarının Allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments