Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun beklemek

Rüyada koyun beklemek

Rüyada koyun beklemek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, ardından bu kişiye açılacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koyun beklemek gördüyseniz:

  • Kulaktan dolma ya da gerçekliği net olmayan bilgilere göre hareket etmemelisiniz.

Rüyada koyun beklemek yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına tabir olunur.

Rüyada bir kızı beklemek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, başa iş açacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine rivayet eder.

Rüyada kendi ölümü beklemek bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, hayırlı haberler alacağına alamet eder.

Rüyada ezanı beklemek hayata daha sıkı tutunacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada yolcu beklemek son anda alınacak karar nedeni ile uzun bir zaman seyahat yapılmayacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına yorulur.

Rüyada cami kapısında beklemek yaşamına farklı bir yön vereceğine, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada haber beklemek mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kargo beklemek mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments