Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren beklediğini görmek

Rüyada tren beklediğini görmek

Rüyada tren beklediğini görmek bolluğa, berekete, güce ve kuvvete, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, büyük başarıların göğüsleneceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tren beklediğini gördüyseniz:

  • Bazı gelişmeler mevcut düzenlemeler veya planlar üzerinde olmadık etkiler yaratabilir.

Rüyada treni beklemek Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada tren istasyonunda beklemek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine yorulur.

Rüyada tren beklediğini görmek şansın ve paranın bu dönemde kişinin yanında olacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, borçlanacağına, hastalanacağına, üzüleceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada tren beklemek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada istasyonda tren beklemek yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına, darp edileceğine delalettir.

Rüyada tren istasyonunda tren beklemek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş beklemek hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, yersiz yere suçlanacağına işarettir.

Rüyada ölüm saatini beklemek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments