Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beklediği haberi almak

Rüyada beklediği haberi almak

Rüyada beklediği haberi almak adının hiç yok yere lekeleneceğine, haksızlık yapmayacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, parasal olarak sıkıntı çeken kişilere yardım eli uzatılacağına inanılır.

Rüyada beklediği haberi almak gördüyseniz:

  • Sizi heyecanlandıran şeyleri belirlemeniz bazı konularda tatmin olmanıza yardım edebilir.

Rüyada eski sevgiliden haber beklemek kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, başını borçlardan kaldıramayacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinden haber beklemek onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölüm haberi beklemek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada haber beklemek hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, bunun da kendisi için çok ağır bir travma yaşamasına neden olacağına, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada birinden haber beklemek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beklediği haberi almak küs olduğu kişilerle barışacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalettir.

Rüyada inek beklemek huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına yorulur.

Rüyada hasta başında beklemek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına, fırsatların heba edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments