Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazasından birini kurtarmak

Rüyada trafik kazasından birini kurtarmak

Rüyada trafik kazasından birini kurtarmak sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına alamet etmektedir.

Rüyada trafik kazasından birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Yapacağınız bir anlaşmada ya da hukuki konularda yapılacak görüşmelerde olumlu yaklaşan tarafta olabilirsiniz.

Rüyada trafik kazasından birini kurtarmak ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına, güvenini sarsacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir arkadaşının trafik kazası geçirdiğini görmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine, çevreye karşı itibarın artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkalarının trafik kazası geçirdiğini görmek iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Rüyada trafik kazasından kurtulmak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada babasının trafik kazası geçirdiğini görmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, çalışmalarının artacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazası yapan birini görmek herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına ve adından başarıları ile söz ettireceğine, kısmetlerinin artacağına, işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada trafik kazası geçirenleri görmek heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, çok üst mevkilere kadar yükseleceğine ve ülke yönetimi ile ilgili kademelerde görev alacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına tabir olunur.

Rüyada trafik kazasında ölmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, itibarın sarsılacağına, kazançlı çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments