Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazası yapan birini görmek

Rüyada trafik kazası yapan birini görmek

Rüyada trafik kazası yapan birini görmek yapılan işte büyük başarı sağlanacağına, iş dünyasında üne kavuşulacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, onunla üzülüp, ağlayacağına, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada trafik kazası yapan birini gördüyseniz:

  • Bazı konuların farklı şekilde ele alınması durumunda daha verimli işleyeceği konusunda ısrarcı olmanız, daha önemli konulara zaman ayırmanızı engelliyor.

Rüyada trafik kazası duymak elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına ve bu sayede yeteneklerini herkese ispat edeceğine, büyük fırsatlar elde edeceğine, kazançlı bir işe girip mal mülk sahibi olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini duymak amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, sıkılacağı bir haber almaya işarettir.

Rüyada arkadaşını trafik kazasında görmek yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, stresten uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada bir trafik kazası görmek daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına, rahatın ve konforun geleceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet etmektedir.

Rüyada eşinin trafik kazası yaptığını görmek kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada trafik kazası yapmak mutluluk bulacağına, musibetlerin yaşanacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine işaret eder.

Rüyada yakınının trafik kazası geçirdiğini görmek yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada trafik kazası sonucu öldüğünü görmek faydalı şeyler yapacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments