Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahkemede şahitlik yapmak

Rüyada mahkemede şahitlik yapmak

Rüyada mahkemede şahitlik yapmak üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, onunla aradığı sevgiyi, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, şükür içinde bir hayat süreceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, huzuru yakalayacağına inanılır.

Rüyada mahkemede şahitlik yapmak gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapmaya talip olmak yerine, yardım talep etmenizde fayda var.

Rüyada mahkemede şahitlik yapmak sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine delalet eder.

Rüyada mahkemede şahit olmak çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nikah şahitliği yapmak şans ve kısmet kapılarının da önünde sonuna kadar açılacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada şahitlik yapmak aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine rivayet eder.

Rüyada yalancı şahitlik yapmak zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, sorumlu tutacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına işarettir.

Rüyada trafik kazasına şahit olmak tüm özlemini gidereceğine, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, büyük bir başarısızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kavgaya şahit olmak üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, üzüntülü haberler alacağına, yeni hobiler edinileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kaçırıldığına şahit olmak ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments