Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mahkemede şahit olmak

Rüyada mahkemede şahit olmak

Rüyada mahkemede şahit olmak üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, belalı insanlara denk geleceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mahkemede şahit olmak gördüyseniz:

  • Yeni bir şeye başlamak istiyorsanız mevcut durumunuza dürüst yaklaşmanız gerekiyor.

Rüyada mahkemede şahitlik yapmak yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, eşlerin ayrılacağına, zor günler geçirenlerin, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına inanılır.

Rüyada mahkemede şahit olmak zaman bulmakta zorlanacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine, zor günlerin biteceğine rivayet eder.

Rüyada şahit olmak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüme şahit olmak güzel ve yaşanılır hale geleceğine, kısmetlerinin kapanacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işarettir.

Rüyada şahitlik yapmak büyük bir projeye girileceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kavgaya şahit olmak dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine işaret eder.

Rüyada adam öldürüldüğüne şahit olmak ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, kendisine zarar vermek isteyenlerin kendi dertlerine düşeceklerine ve yakın zamanda hayatında çok daha hayırlı bazı olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada şahitlik etmek ayrılık yaşanacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına ve kötü bir duruma düşürüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments